sklonista
povjerenstva
koordinatori

Posjetite nas na:

fb yt twitter gplus

zene i mediji logo

Članci

Najava 4. konferencije "Život u dvije smjene: pomirenje poslovnog i privatnog" u Rijeci

logoprsmaliU suradnji s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom, Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova u petak, 3. studenog 2017. u Rijeci organizira četvrtu konferenciju pod nazivom "Život u dvije smjene: pomirenje poslovnog i privatnog" u sklopu EU-projekta „Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života“. Na okruglom stolu "Redistribucije obaveza u poslovnom i privatnom životu i preduvjeti za njihovo pomirenje", uz pravobraniteljicu Višnju Ljubičić, sudjeluju i doc.dr.sc. Adrijana Martinović, s Katedre za europsko javno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Tamara Dragičević, rukovoditeljica Odsjeka za posredovanje i pripremu za zapošljavanje Regionalnog ureda HZZ-a Rijeka i Gordana Restović, predsjednica nacionalne udruge poslovnih žena KRUG. 

Na seminaru će u okviru konferencije govoriti Melita Raukar, pročelnica Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj PGŽ, Vita Dujmović, direktorica HGK Županijske komore Rijeka Doris Sošić, viša savjetnica Riječke razvojne agencije PORIN i predsjednica udruge Business and Professional Women Rijeka i Anita Pintar, nositeljica OPG-a Pintar.

Konferenciju će zaključiti radionica: Rodno osjetljive ekonomske politike i rodno budžetiranje koju vode dr. sc. Ana Marija Sikirić, Ekonomski fakultet u Rijeci i Anamarija Tkalčec, CESI.