sklonista
povjerenstva
koordinatori

Posjetite nas na:

fb yt twitter gplus

zene i mediji logo

Obavijest o testiranju


O B A V I J E S T

o testiranju kandidata/kinja koji/e su se javili/e na Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Uredu Pravobranitelja/ice za ravnopravnost spolova Republike Hrvatske, objavljenog dana 6. lipnja 2017.

Testiranje kandidata/kandidatkinja koji/e su zadovoljili/e formalne uvjete natječaja održat će se za:

1. savjetnik/ca za pravna pitanja - rukovoditelj/ica Službe za stručne poslove – 1 izvršitelj/ica, na određeno vrijeme do povratka službenice s bolovanja 
2. savjetnik/ca za pravna pitanja - 1 izvršitelj/ica, na određeno vrijeme, do povratka službenice s rodiljnog i roditeljskog dopusta

u ponedjeljak 17. srpnja 2017. s početkom u 9:00 sati

Testiranje se održava u prostorijama Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, Preobraženska 4/I, Zagreb.

Kandidati i kandidatkinje koji/e su zadovoljili/e formalne uvjete oglasa bit će obaviješteni/e putem elektronske pošte i/ili telefonom.

 

Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata/kinja (pisani dio testiranja) i razgovora Komisije s kandidatima/kinjama (intervju).

Pisani dio testiranja se sastoji od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske (Ustav RH, Narodne novine 85/2010.) i provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta kandidata/kinje (Zakon o ravnopravnosti spolova, Narodne novine 82/2008.) i Zakon o suzbijanju diskriminacije (Narodne novine 85/2008., 112/2012.).

Testirat će se i znanje rada na osobnom računalu te znanje engleskog jezika.

Smatra se da je kandidat/kinja koji/a nije pristupio/la testiranju povukao/la prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/kinjom.

Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme