sklonista
povjerenstva
koordinatori

Posjetite nas na:

fb yt twitter gplus

zene i mediji logo

Obavijest kandidatima/kinjama o testiranju

Obavijest kandidatima i kandidatkinjama koji/e su se javili/e na Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ured Pravobranitelja/ice za ravnopravnost spolova Republike Hrvatske, objavljenog dana 8. kolovoza 2020. http://www.prs.hr/index.php/prs/natjecaji/2947-javni-natjecaj-za-prijam-u-drzavnu-sluzbu-na-neodredeno-vrijeme.

Testiranje kandidata/kandidatkinja koji/e su zadovoljili/e formalne uvjete natječaja održat će se u odvojenim grupama, sukladno propisanim mjerama zaštite od zaraze:

u ponedjeljak 28. rujna 2020. s početkom u 9:00, 11:00, 13:00 i 15:00 sati

 

Testiranje će se održati u prostorijama Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, Preobraženska 4/I, Zagreb.

Kandidati i kandidatkinje koji/e su zadovoljili/e formalne uvjete oglasa bit će obaviješteni/e o svojem datumu i satu putem elektronske pošte i/ili telefonom.

Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata/kinja (pisani dio testiranja) i razgovora Komisije s kandidatima/kinjama (intervju).

Pisani dio testiranja se sastoji od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske (Ustav RH, Narodne novine 85/2010) i provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta kandidata/kinje (Zakon o ravnopravnosti spolova, Narodne novine 82/2008, 69/17 i Zakon o suzbijanju diskriminacije, Narodne novine 85/2008, 112/2012).

Testirat će se i znanje rada na osobnom računalu te znanje engleskog jezika.

Smatra se da je kandidat/kinja koji/a nije pristupio/la testiranju povukao/la prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/kinjom.

Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme