U Bruxellesu održan sastanak koordinatora/ica projekta financiranih REC programom

Briselweb1U Bruxellesu je u Europskoj komisiji održan sastanak koordinatora/ica projekata financiranih REC (Rights, Equality and Citizenship) programom. Među njima je i projekt „Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života“ čija je nositeljica Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova. Partneri na projektu su Hrvatsko narodno kazalište u Splitu, Udruga Riječi/Prave/Predstave i MAMFORCE (Spona komunikacije), a projekt podržavaju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Europska komisija na sastanku je koordinatore/ice upoznala s osnovama uspješne provedbe projekata i kako efikasno ostvariti ciljeve koje su si nositelji i partneri na projektima zadali u projektnoj dokumentaciji.

Briselweb2Projekt „Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života“ predstavljen je na panelu s ostalim projektima slične tematike, razmijenjeni su kontakti, uočene sličnosti i isti ciljevi te dogovorena suradnja.  Sastanku su prisustvovale koordinatorica projekta Hana Grgić i asistentica na projektu Martina Strunjak.