Poziv na radionicu u Rijeci, 12.-13.12.2019.

erepepradionicapozivPravobraniteljica za ravnopravnost spolova u suradnji sa CESI – Centrom za edukaciju, savjetovanje i istraživanje organizira radionice RAVNOPRAVNOST ZA SVE! koje se provode u sklopu projekta – “Jednaka prava – jednake plaće – jednake mirovine”, a cilj je podizanje svijesti o društvenom problemu jaza u plaćama i mirovinama između muškaraca i žena, odnosno sprječavanje rizika siromaštva za žene u Hrvatskoj. Treća u nizu radionica će se održati u Rijeci 12.-13. prosinca 2019. a namijenjena je predstavnicima/ama: privatnih i javnih tvrtki, ustanova u sustavu zdravstva i socijalne skrbi, sindikata, organizacija civilnog društva, vlasti na lokalnoj i nacionalnoj razini te učenicima/ama srednjih škola. Teme radionica su: rod i spol, rodni stereotipi, utjecaj obrazovanja na nejednakost u plaćama, usklađivanje obiteljskog i privatnog života, rodni jaz u plaćama i mirovinama u Belgiji te mirovinski sustav i siromaštvo starijih osoba.

 

Nakon Zagreba, Splita i Rijeke slijedi posljednja radionica u Osijeku (23. – 24. 1. 2020.), o čemu će uskoro biti objavljeno više informacija.

Molimo da se za radionicu u Rijeci prijavite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka 9. prosinca 2019.

Više informacija možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i 01/4848100.

Attachments:
Download this file (pozivnica_radionica_RI.pdf)pozivnica_radionica_RI.pdf[ ]123 Kb