Poziv na radionicu u Osijeku, 23.-24.1.2020.

logo GPPGPravobraniteljica za ravnopravnost spolova u suradnji sa CESI – Centrom za edukaciju, savjetovanje i istraživanje organizira radionice RAVNOPRAVNOST ZA SVE! koje se provode u sklopu projekta – “Jednaka prava – jednake plaće – jednake mirovine”, a cilj je podizanje svijesti o društvenom problemu jaza u plaćama i mirovinama između muškaraca i žena, odnosno sprječavanje rizika siromaštva za žene u Hrvatskoj. Posljednja u nizu radionica će se održati u Osijeku 23.-24. siječnja 2020. u hotelu Osijek (Šamačka 4) a namijenjena je predstavnicima/ama: privatnih i javnih tvrtki, ustanova u sustavu zdravstva i socijalne skrbi, sindikata, organizacija civilnog društva, vlasti na lokalnoj i nacionalnoj razini te učenicima/ama srednjih škola. Teme radionica su: rod i spol, rodni stereotipi, utjecaj obrazovanja na nejednakost u plaćama, usklađivanje obiteljskog i privatnog života, rodni jaz u plaćama i mirovinama u Belgiji te mirovinski sustav i siromaštvo starijih osoba. Pravobraniteljica je najavila radionicu i govorila o projektu u emisiji "Pozor govori žena" na Hrvatskom radiu Vukovar koja je emitirana 20. siječnja 2020., dok će prilog biti emitiran i 23. siječnja 2020. u Dnevniku istog radija.

Molimo da se za radionicu u Osijeku prijavite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 20. siječnja 2020. 

Više informacija možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i 01/4848100.

Najava - Osijek News, 21.1.2020. i sib.rtl.hr, 15.1.2020.